Ryanair, compania aeriana preferata a europenilor, a anuntat astazi, 7 iulie, numirea lui Denis Barabas in calitate de nou Sales & Marketing Executive pentru Romania, care va fi responsabil de implimentarea tuturor activitatilor de marketing si vanzari ale Ryanair pe piata romaneasca.

Asbolvent de jurnalism al Universitatii Babes-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca, Transilvania, Romania, Denis vine cu o vasta experienta din domeniile mass-media si telecomunicatii, acumulata dupa ce a lucrat in trecut pentru mai multe publicatii si, cel mai recent, compania telefonica DIGI Mobil.

Ryanair opereaza in prezent pe aeroportul Bucuresti Otopeni 7 zboruri din si spre Dublin, London Stansted, Bruxelles Charleroi, Madrid, Milano Bergamo, Roma Ciampino si Bologna, rute pe care vor calatori un milion de pasageri in acest an.

Ryanair’s Head of Sales and Marketing, Carol Anne O’Neill, a spus: “Suntem bucurosi sa il numim pe Denis in calitate de noul Sales & Marketing Executive pentru Romania. Aceasta este o pozitie noua din cadrul echipei de vanzari ce demonstreaza angajamentul nostru in ceea ce priveste cresterea traficului si turismului in Romania, tara ce reprezinta o piata de crestere cheie a Ryanair ca urmare a continuarii expansiunii noastre in Europa de Est.”

Ryanair’s Sales and Marketing Executive pentru Romania, Denis Barabas (foto), a spus: “Sunt fericit sa fiu numit in calitate de Sales & Marketing Executive pentru Romania al Ryanair. Este o perioada interesanta pentru Ryanair care are in plan o crestere importanta a numarului pasagerilor, dezvoltarea aspectului digital si o imbunatatire continua a serviciilor de relatii cu clientii. Astept cu nerabdare sa lucrez impreuna cu echipa la continuarea ascensiunii operatiunilor noastre din Romania.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here