Vineri, 27 octombrie 2017 – Medicover, companie listată la Bursa din Stockholm, prezintă raportul financiar interimar pentru T3/2017 și raportează o creștere a veniturilor de 17,2% în primele nouă luni ale anului față de aceeași perioadă a lui 2016, la 427,5 milioane de euro.

 

„Evoluția din al treilea trimestru ne confirmă obiectivele, printr-o dezvoltare organică solidă și o creștere importantă a marjei pentru ambele divizii” a declarat Fredrik Rågmark, CEO al Medicover. Asistăm în continuare la o dezvoltare stabilă a piețelor din Polonia și România, unde înregistrăm cerere semnificativă pentru serviciile pe care le oferim și nu estimăm schimbări majore ale condițiilor de piață”, a continuat acesta.

 

În primele nouă luni ale anului, divizia de Servicii Medicale a înregistrat o creștere a veniturilor de 16,1%, până la 209,3 milioane de euro. De asemenea, divizia de Servicii de Diagnostic a avut venituri mai mari cu 18,5%, de 225,4 milioane de euro.

 

În România, în perioada ianuarie – septembrie 2017, Medicover (reprezentată de Medicover România și Synevo România) a înregistrat o creștere a veniturilor de 19,3%, până la 55 milioane de euro (față de 46,1 milioane de euro în primele nouă luni ale lui 2016).

 

„In trimestrul trei Medicover România continuă să își atingă obiectivele pentru îndeplinirea planurilor sale de dezvoltare. Achiziția Iowemed, rețeaua de vârf din județul Constanța este o componentă strategică a planurilor noastre. Vom continua să căutăm oportunități care completează gama actuală de servicii. Sunt foarte mulțumit de contribuția Romaniei la rezultatele generale Medicover, deoarece am atins pragul istoric de 1 milion membri, susținând astfel angajamentul nostru de a  investi în serviciile medicale de cea mai înaltă calitate pe care le oferim pacienților noștri”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

 

„Synevo România a menținut ritmul ambițios de dezvoltare din acest an, în special în ceea ce privește extinderea gamei de servicii de diagnostic de laborator de ultimă generație. Astfel, în luna septembrie, am inaugurat primul nostru departament de histopatologie digitală și continuăm să ne dedicăm în totalitate pentru a veni în sprijinul medicilor și pacienților”, a spus Laurențiu Luca, director general Synevo România.

 

 

Despre Medicover

Medicover este unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995 pentru a răspunde la cererea în creștere de servicii medicale de înaltă calitate din Polonia, apoi s-a extins în alte țări, pentru a răspunde unei nevoi asemănătoare. În prezent, piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și Ucraina. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin două divizii – Healthcare Services și Diagnostic Services.

 

Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) oferă servicii medicale integrate predominant finanțate de angajatori și abonamente ce acoperă o gamă largă de servicii de îngrijire primară și de specialitate. Principalele piețe pe care activează sunt Polonia și România, cele mai mari economii din Europa Centrală și de Est, care înregistrează cea mai rapidă creștere din regiune.

 

Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) oferă o gamă completă de servicii clinice de laborator, inclusiv teste de rutină și avansate. Principalele piețe ale diviziei sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.

 

Despre Medicover România

Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională importantă care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995 (www.medicover.com).

 

Despre Synevo România

 

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 75 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

 

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here