Exista mai multe considerente care fac din autoturismele BMW optiunea principala atunci cand se doreste achizitionarea unui auto rulat: performanta, putere, eleganta, confort, consum redus de combustibil alaturi de siguranta pe sosea.

Acum este si mai usor sa achizitionati modelul mult visat prin programul de leasing auto BMW oferit de dealerul autorizat LeasingAutomobile.

LeasingAutomobile.ro – Servicii complete si solutii de finantare integrate in planuri de esalonare

LeasingAutomobile este o companie de top in domeniul vanzarilor de auto rulate pe piata romaneasca, comercializand masini rulate de calitate superioara si chiar masini sh de lux.

Care sunt variantele de achizitie pentru un BMW rulat?

Dedicati clientilor care doresc sa isi achizitioneze in siguranta o masina second hand, reprezentantii Leasing Automobile au intregrat serviciilor pe care le ofera mai multe variante de achizitie:

Schimburi auto

Atunci cand doriti sa faceti un upgrade masinii pe care o aveti, Leasing Automobile face posibil acest schimb: masina veche pe care o detineti la schimb cu una performanta.

In ce consta serviciul BuyBack LeasingAutomobile:

In schimbul masinii pe care o detineti, puteti primi orice alt model sau marca, consultantii respectand aceasta cerinta intotdeauna;

Se completeaza o cerere standard (formularul este disponibil online, putand fi completat pe loc, dupa care un consultant va va raspunde, dupa analiza datelor completate);

Puteti alege din cele peste 80 de masini existente in parcurile LeasingAutomobile (prezentate de asemenea si in catalogul online);

In urma unei evaluari a masinii, puteti primi echivalentul in bani;

Schimbul se realizeaza dupa ce ati selectat modelul dorit, ulterior calculandu-se si diferenta de bani ce mai trebuie achitata.

Masini in rate si Leasing auto

Pentru a descrie cat mai bine aceste servicii financiare, este necesara detalierea diferentelor dintre un credit bancar si finantarea prin sistem leasing auto BMW.

Creditul auto este disponibil doar pentru persoanele fizice, in timp ce sistemul de leasing se realizeaza sub forma unui program personalizat pentru fiecare persoana juridica ce solicita acest tip de finantare;

Creditul auto se poate realiza doar cu achitarea unui avans de 15% platit de catre client, in timp ce pentru sistemul de leasing, clientii beneficiaza de serviciile institutiilor financiare ce intermediaza tranzactia;

In cazul unui credit auto, utilizatorul masinii va fi si proprietarul acesteia, in cazul incheierii unui contract de leasing BMW, clientul este doar utilizator pana la incheierea contractului, dupa care devine proprietar cu drepturi depline.

Cum puteti obtine un contract leasing auto BMW?

Pentru a putea achizitiona un auto rulat in sistem leasing auto BMW, clientii trebuie sa aplice pentru programul care li se potriveste, prin inaintarea unei cereri, care este evaluata in maxim 24 de ore.

Consultantii LeasingAutomobile sunt cei care consiliaza clientii, explicandu-le toate detaliile prevazute de un astfel de contract, calculul ratelor, modul de rambursare etc.

Pe langa detaliile oferite de consilierii LeasingAutomobile, documentatia necesara atat pentru credit auto, cat si pentru leasing auto BMW, este disponibila pe website-ul companiei www.leasingautomobile.ro

In cazul in care doriti sa luati legatura telefonica cu unul dintre reprezentantii companiei, mai jos sunt toate detaliile LeasingAutomobile parc auto Arad si parc auto Galati.

Contact Showroom Galati

Adresa: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.

Mail: [email protected]

Telefon: 0741.414.488

Contact Showroom Arad

Adresa: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.

Mail: [email protected]

Telefon: 0741.414.466

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here