Asko International, dealerul din Bucuresti cu ponderea cea mai mare in totalul vanzarilor marcii in Romania in 2014, sarbatoreste in aceasta luna 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfasoara in complexul de servicii integrate 3S aflat in zona de vest a municipiului Bucuresti (Șos. de Centura nr.57, Chiajna). in acelasi timp Asko opereaza si un showroom in Calea Giulesti nr.8D, in apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale marcii.

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate inseamna peste 2.200 de autoturisme livrate catre clientii Honda si in acelasi timp asigurarea de servicii de mentenanta conform standardelor producatorului.

O echipa de 34 de specialisti sta la dispozitia clientilor pentru a oferi cea mai buna experienta Honda, indiferent de serviciile solicitate si gradul de complexitate al acestora.

Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi si rulate, piese de schimb si accesorii, operatiuni de mentenanta, reparatii si vopsitorie, servicii ITP, trade-in, masina la schimb.

Pentru anul acesta Asko estimeaza un volum de 150 de unitati vandute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unitati, bazat pe cele 5 modele si 4 motorizari noi pe care Honda le va lansa in urmatoarele 12 luni si in acelasi timp pe intensificarea vanzarilor de autoturisme Honda rulate.

Reteaua de comercializare de automobile Honda in Bucuresti include 3 showroom-uri, doua dintre ele fiind operate de Asko si un al 3-lea operat de cel mai nou dealer din Bucuresti, Honda Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here