Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis săptămâna trecută o nouă unitate în Ploieşti, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Cu ocazia acestei inaugurări, Pizza Hut Delivery ajunge la 14 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

Deschiderea noii unităţi înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă care oferă beneficii diverse noilor angajați, printre care bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia.

Ne bucurăm să anunțăm lansarea celei mai noi locații Pizza Hut Delivery la nivel naţional, în Ploieşti. Suntem în curs de implementare a planurilor noastre de extindere şi suntem mândri pentru încă o realizare importantă. Începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii oraşului Ploieşti, care vor putea comanda pizza şi vor avea ocazia să se bucure de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe B-dul Republicii nr. 17-25, în pasajul pietonal din incinta centrului comercial Winmarkt şi are o suprafaţă totală de 170 mp.

Pizza Hut Delivery este recunoscut pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu, oferind clienților o gamă diversificată de rețete de pizza, paste, antreuri și deserturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here